Dr. Florinela Cîrstina preia conducerea Medicover România

Dr. Florinela Cîrstina preia conducerea Medicover România
ianuarie 08 15:57 2021 Timp citire articol: 1 minut(e)

Dr. Florinela Cîrstina a preluat de vineri, 8 ianuarie, funcția de director general al companiei Medicover România, unul dintre cei mai importanți furnizori privați de servicii medicale.

Florinela Cîrstina îl înlocuiește în această poziție pe dr. Radu L. Gorduza. Noul manager general a ocupat anterior poziția de director operațional Medicover România, companie în care lucrează de peste cinci ani.

Dr. Florinela Cîrstina este de profesie medic, cu specializare în chirurgie vasculară, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

„Experiența internațională și colaborarea cu mai multe industrii mi-a permis să dezvolt și implementez de-a lungul timpului politici și sisteme la cele mai înalte standarde medicale, oferind pacienților și companiilor partenere cel mai înalt nivel de siguranță”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, citată într-un comunicat al companiei.

„Anul trecut Spitalul Pelican din Oradea a devenit spital suport Covid-19. Ne dorim să rămânem partener important al autorităților în măsurile de stopare a pandemiei, inclusiv în pocesul de vaccinare, punând la dispoziție resurse umane și materiale și expertiza specifică rețelei Medicover”, a completat managerul.

Medicover este prezentă în România prin rețeaua medicală clinică Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo. Furnizorul de servicii medicale este prezent în 14 județe printr-o rețea care cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care 4 cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și 109 clinici partenere. Numărul total de medici din rețea este de 1.165, în timp ce totalul personalului ajunge la 2.500.

scrie un comentariu

1 Comentariu

  1. ghiurcă ioan
    ianuarie 24, 10:22 #1 ghiurcă ioan

    Este un om deosebit, profesionist, cu experiență

    Răspunde acestui comentariu

Adaugă un comentariu