Liderul mondial în soluţii de reabilitare dentară preia un distribuitor în domeniul implantologiei din România

Liderul mondial în soluţii de reabilitare dentară preia un distribuitor în domeniul implantologiei din România
octombrie 05 15:48 2020 Timp citire articol: 1 minut(e)

Compania elvețiană Straumann Group, lider mondial în sisteme de implanturi dentare, preia compania românească Artis Bio Tech, unul dintre cei mai importanți distribuitori în domeniul implantologiei din țară.

Straumann Group are reprezentanţe în peste 100 de țări, cu aproape 7.000 de angajați la nivel mondial. Compania elvețiană era deja prezentă în România de câteva luni, prin subsidiara Straumann Dental.

Compania Artis  are o experienţă de 15 de ani în distribuţia şi promovarea sistemelor de implanturi dentare pe piața românească. În 2019, Artis Bio Tech a realizat o cifră de afaceri de 21,3 milioane lei, în creştere cu 52% faţă de anul precedent.

”În prima jumătate a anului 2020, într-o perioadă critică pentru mediul de afaceri stomatologic, Straumann Group intra în România cu încredere, înfiinţând subsidiara locală Straumann Dental. Astăzi, prin preluarea Artis, reconfirmăm dorinţa, capacitatea şi angajamentul nostru de a contribui la dezvoltarea activităţii stomatologice din România”, spune George Dumitrescu, Country Manager Straumann Dental.

Straumann Group dezvoltă și produce implanturi și protetică, instrumentar și soluţii digitale pentru utilizare în înlocuirea și reabilitarea dinților sau pentru prevenirea edentaţiei. Grupul deține branduri precum Straumann, Neodent, Medentika, ClearCorrect şi Dental Wings.

Prin implanturile Straumann, prezente pe piața din România de peste 10 ani, compania elvețiană este lider de piață pe segmentul premium, potrivit propriilor estimări.

scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu