Europharm Distribuție a lansat o platformă de e-learning pentru farmaciști

Europharm Distribuție a lansat o platformă de e-learning pentru farmaciști
octombrie 12 10:15 2021 Timp citire articol: 2 minut(e)

Compania de distribuție farmaceutică și servicii logistice Europharm Distribuție a lansat o platformă de e-learning dedicată farmaciilor, în special celor mici și mijlocii, prin care farmaciștii și asistenții de farmacie au acces la cursuri online într-un format accesibil. 

Prin noua platformă, numită EPH-Academic (www.eph-academic.ro), Europharm Distribuție
iși consolidează poziția pe piața serviciilor conexe procesului de vânzare.

“EPH-Academic este o platformă de e-learning, prin care punem la dispoziția farmaciștilor și asistenților de farmacie cursuri online în format .pdf, video sau audio, ce pot fi accesate oricând și oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la internet, neafectând, astfel, activitatea din farmacie. Susținem, astfel, personalul din farmacie prin facilitarea accesului rapid la informații și oferirea de condiții comerciale avantajoase generate de rezultatele obținute în urma finalizării cursurilor din platformă, cu scopul de a transfera beneficiile primite pacienților”, a declarat Alina Frâncu, Communication & Brand Marketing Manager în cadrul companiei, citată într-un comunicat transmis 360medical.ro.

Potrivit Europharm Distribuție, parcurgerea cu succes a prezentării și a testării generează un beneficiu financiar, reflectat în prețul de achiziție și, ulterior, în prețul la raft oferit pacienților, în funcție de decizia comercială a fiecărei farmacii, ceea ce poate aduce avantaje comerciale farmaciilor participante.

Platforma EPH-Academic este susținută prin intermediul echipei de vânzari a companiei, iar după prima lună de promovare au fost create peste 1.200 de conturi pentru farmaciști și asistenți de farmacie.

“Pasul imediat următor, la care lucrăm cu producătorii parteneri, este creditarea cu puncte EFC a cursurilor postate în platformă. Începând cu luna octombrie, Europharm Distribuție este înscris în Registrul Furnizorilor Acreditați Colegiul Farmaciștilor din România”, a precizat compania.

Compania intenționează să aloce 10% din valoarea programului pentru susținerea educației copiilor din medii defavorizate, prin intermediul proiectelor derulate de United Way Romania.

Europharm Distribuție este una dintre cele mai importante companii românești de distribuție farmaceutică și servicii logistice, cu o activitate de peste 27 de ani pe piața locală. Rețeaua logistică a Europharm Distribuție este formată din 9 depozite, cu acoperire națională, toate acestea certificate în acord cu standardul internațional de calitate ISO 9001:2015.

  Citește mai multe despre:
  Categorii:
scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu