Medicover a deschis o clinică într-o clădire de birouri din zona Grozăvești din Capitală

Medicover a deschis o clinică într-o clădire de birouri din zona Grozăvești din Capitală
iunie 26 12:16 2019 Timp citire articol: 1 minut(e)

Grupul suedez de servicii medicale private Medicover a deschis marți o nouă clinică într-o clădire de birouri din zona Grozăvești-Orhideea din Capitală, în urma unei investiții de 1 milion euro.

Clinica multidisciplinară este situată în noua clădire de birouri The Bridge 2, aproape de sediul central al grupului, și oferă servicii în 24 de specialități medicale. Echipa clinicii este formată din 80 de specialiști.

“Inaugurarea clinicii The Bridge face parte din strategia de extindere a rețelei Medicover în România și este unul dintre proiectele prin care ne-am dorit să fim cât mai aproape de pacienții noștri, să putem răspunde nevoilor lor medicale”, a afirmat directorul general al Medicover România, Adrian Peake.

În noua clinică, Medicover colaborează cu Cardiogroup, una dintre cele mai mari și speicalizate echipe de cardiologi din sistemul medical privat din România, coordonată de Prof. Univ. Dr. Dragoș Vinereanu.

Noua clinică oferă soluțiile digitale pentru programări și self-check-in, lansate recent de Medicover.

Medicover este prezentă în România prin rețeaua medicală clinică Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

În 2018, Medicover și-a majorat veniturile pe piața din România cu 27,1% comparativ cu anul precedent, până la 93,8 milioane euro, pe fondul extinderii prin mai multe preluări.

Rețeaua de clinici Medicover din România a crescut anul trecut cu 50%, până la 37 de unități, ca urmare a mai multor tranzacții finalizate.

  Citește mai multe despre:
  Categorii:
scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu