Medicover România lansează un serviciu prin care o sută de medici din rețea vor oferi consultații și tratament la domiciliu

Medicover România lansează un serviciu prin care o sută de medici din rețea vor oferi consultații și tratament la domiciliu
noiembrie 11 13:14 2020 Timp citire articol: 2 minut(e)

Grupul suedez de servicii medicale private Medicover a lansat în România un serviciu numit Medicover eXclusiv, prin care o sută de medici din rețea vor oferi consultații și tratament la domiciliu.

Anunțul a fost făcut miercuri, într-o conferință online organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate în România.

Serviciul va putea fi accesat telefonic din luna decembrie în București, urmând să fie extins ulterior în alte orașe. Peste 100 de medici din rețeaua Medicover se vor deplasa la domiciliul pacientului și vor oferi consultații de medicină generală, medicină internă, pediatrie, kinetoterapie, ecografie și analize medicale.

Potrivit Medicover, serviciul permite pacienților limitarea expunerii în contextul actual al pandemiei de Covid-19, medicii lucrând în condiții riguroase de siguranță, în ce privește transportul și echipamentele utilizate.

“Am luat toate măsurile pentru a rămâne alături de pacienții noștri, investind în dezvoltarea de noi instrumente de accesare a serviciilor medicale și de tratare a pacienților, inclusiv în implementarea unor instrumente de chirurgie robotică sau cele mai avansate soluții de imagistică”, a declarat directorul general al Medicover România, Radu Gorduza.

“Telemedicina a permis pacientului să contacteze medicul din confortul propriei case. Acum, pacientul poate accesa mai mult decât o consultație sau opinie de la distanță, respectiv o paletă largă de servicii medicale de diagnostic și tratament, realizate în persoană de medicii specialiști”, a completat managerul.

Medicover este prezentă în România prin rețeaua medicală clinică Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo. Furnizorul de servicii medicale este prezent în 14 județe printr-o rețea care cuprinde trei spitale, 26 de clinici, dintre care 4 cu spitalizare de zi, 25 clinici on-site, o unitate mobilă și 109 clinici partenere. Numărul total de medici din rețea este de 1.165, în timp ce totalul personalului ajunge la 2.500.

  Citește mai multe despre:
  Categorii:
scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu