Medicover și-a majorat veniturile în România cu 56,8% în primul semestru, până la 85,5 milioane euro

Medicover și-a majorat veniturile în România cu 56,8% în primul semestru, până la 85,5 milioane euro
iulie 27 10:27 2021
Articol scris de:
Timp citire articol: 1 minut(e)

Grupul suedez de servicii medicale private Medicover și-a majorat veniturile pe piața din România cu 56,8% în primul semestru din acest an comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, până la 85,5 milioane euro, pe fondul extinderii activității, arată rezultatele financiare prezentate marți de companie.

România este a treia piață ca mărime pentru Medicover, după Polonia și Germania, cu o pondere de circa 12,8%.

Medicover este prezentă în România prin rețeaua medicală clinică Medicover, care include și spitalele Medicover și Pelican,  și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

„Intrăm în cea de-a doua jumătate a anului cu rezultate financiare solide și un apetit ridicat pentru creștere și consolidarea amprentei la nivel național. Am demarat investiția de 20 milioane de euro într-un nou spital în București într-un moment în care societatea românească are mare nevoie de serviciile medicale de calitate”, a declarat directorul general al Medicover România, dr. Florinela Cîrstina, citat într-un comunicat al companiei.

Rețeaua Medicover din România cuprinde o rețea de 25 de clinici în București și în țară, trei spitale generaliste (în București, Oradea și Craiova), 28 de cabinete on-site și peste 250 de unități medicale partenere.

În prezent, rețeaua Synevo din România cuprinde 19 laboratoare și 126 de centre de recoltare a probelor biologice.

 

scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu