Postul Medika TV se relansează luni. Alexandru Rafila, invitat în prima ediție a emisiunii “Sistemul Medikal”

Postul Medika TV se relansează luni. Alexandru Rafila, invitat în prima ediție a emisiunii “Sistemul Medikal”
august 28 16:51 2023
Articol scris de:
Timp citire articol: 1 minut(e)

Medika TV, post intrat în portofoliul Grupului Clever Media, va fi relansat luni. În prima ediție a emisiunii „Sistemul Medikal”, moderată de Eugenia Foarfecă, invitat va fi ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, de la ora 20.00.

Singura televiziune medicală din România va oferi și emisiuni realizate de Simona Bălănescu și dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competențe în apifitoterapie.

Ministrul Sănătății va vorbi, în direct, despre situația victimelor de la Crevedia, cu explicații despre ce se întâmplă cu proiectele centrelor de mari arși.

I se va alătura dr. Bogdan Oprița, coordonator UPU SMURD București, purtător de cuvânt Sp. de Urgență Floreasca, care va oferi cele mai recente informații despre situația pacienților internați aici.

În platoul emisiunii, Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, victimă a incendiului din Colectiv, și Ioana Stăncel, expert în politici de sănătate publică.

De asemenea, Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, va vorbi despre ce s-a întâmplat cu proiectele centrelor pentru mari arși în timpul mandatului său.

  Citește mai multe despre:
  Categorii:
scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu