Rețeaua Regina Maria preia cinci centre de radioimagistică din Timiș

Rețeaua Regina Maria preia cinci centre de radioimagistică din Timiș
ianuarie 28 12:50 2019 Timp citire articol: 2 minut(e)

Rețeaua de sănătate Regina Maria, unul dintre cei mai importanță jucători de pe piața serviciilor medicale private din România, a anunțat luni că a preluat centrele de radioimagistică dr. Bîrsăşteanu și Telescan din județul Timiș, care au cinci unități de profil.

În prezent, centrele de radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan cuprind cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau.

Centrele oferă pacienților acces la o gamă largă de servicii medicale, printre care RMN, tomografie computerizată, ecografie și radiografie.

Centrele Bîrsășteanu și Telescan au împreună 60 de angajaţi și au înregistrat anul trecut om cifră de afaceri cumulată de circa  1,7 milioane euro.

”Expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile Regina Maria, care se va concretiza atât organic, cât și prin achiziții, la fel ca până acum. (…) Investițiile continue ne-au ajutat să asigurăm o acoperire completă a nevoilor medicale, iar acum, pentru prima oară în Timișoara, Regina aria va oferi pacienților săi inclusiv servicii de imagistică”, a declarat directorul general al rețelei Regina Maria, Fady Chreih, citat în comunicatul companiei.

În ultimii ani, rețeaua Regina Maria a realizat mai multe preluări, în condițiile în care competiția pe piața serviciilor medicale private este în creștere. Principalii rivali ai rețelei Regina Maria sunt MedLife, Medicover, Sanador și Gral.

În septembrie 2018, rețeaua Regina Maria a cumpărat de la furnizorul de servicii medicale de diagnostic Affidea patru centre medicale Hiperdia din Cluj, Arad și Orăștie, pe care fostul proprietar a fost obligat să le cedeze în urma unei decizii a Consiliului Concurenței.

De asemenea, compania a preluat rețeauade laboratoare IDS și centrul de diagnostic medical Phoenix Imagistic Center.

Rețeaua Regina Maria operează șase spitale, patru centre cu spitalizare de zi, trei maternități, opt campusuri medicale, 26 centre de imagistică, 33 de laboratoare de analize, o bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

scrie un comentariu

0 Comentarii

Adaugă un comentariu