LIVE UPDATE
Categorii: Știri

Articol susținut de Sanador -
Servicii medicale de înaltă calitate, medici profesioniști și tehnologie de ultimă generație, la SANADOR

Timp citire articol: 5 minut(e)

SANADOR pune la dispoziția pacienților servicii medicale de înaltă performanță, realizate cu tehnologii de ultimă generație, de medici dedicați și empatici, cu înaltă calificare profesională și experiență vastă. Serviciile medicale oferite de SANADOR sunt disponibile la Spitalul Clinic SANADOR, Centrul Oncologic SANADOR, precum și la clinicile și punctele de recoltare SANADOR din București.

Consultații în peste 40 de specialități și imagistică de ultimă generație

Clinica SANADOR Floreasca, deschisă recent pe Calea Floreasca nr.165, în incinta clădirii ONE Tower, oferă acces la consultații medicale în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

La parterul clinicii se află Departamentul de radiologie și imagistică medicală, care dispune de cele mai moderne echipamente în domeniu:

  • RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – cea mai avansată tehnologie dezvoltată pentru RMN, cu senzori Biomatrix, care iau în calcul mișcările respiratorii și bătăile inimii, pentru a se adapta anatomiei și fiziologiei pacientului, realizând o scanare personalizată, fără artefacte create de mișcările respiratorii.
  • CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice – computer tomograf cu putere diagnostică foarte mare, cu o rezoluție de până la 0,3 mm.
  • Sistem de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Clinica SANADOR Floreasca este dotată și cu ecografe GE de ultimă generație – Voluson și Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 reprezintă cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial.

Medici cu experiență și deosebit de competenți oferă consultații de specialitate în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale. Cabinetele de consultații sunt situate la mezaninul clădirii, cu zone dedicate pentru adulți, respectiv pentru copii, iar fiecare departament dispune de o recepție dedicată – la mezanin, recepție adulți și, respectiv, copii, iar la parter – recepție pentru imagistică medicală.

Pe lângă serviciile de specialitate, Clinica SANADOR Floreasca oferă și posibilitatea de înscriere la medicină de familie. De asemenea, în Clinica SANADOR Floreasca se realizează recoltări pentru analize medicale.

Imagistică de top, stomatologie și Baby SANADOR

Clinica Sanador Victoriei, localizată în centrul Bucureștiului, zona Piața Victoriei, dispune de două corpuri de clădire, cu intrări separate. Corpul A este pe Str. Dimitrie Sergiu nr. 26-28, iar Corpul B este pe Str. Dr. Iacob Felix nr. 32.

Clinica SANADOR Victoriei pune la dispoziția pacienților consultații pentru o gamă foarte largă de specialități medicale și chirurgicale, investigații imagistice complete, explorări funcționale și analize de laborator. De asemenea, Clinica SANADOR Victoriei Corp A găzduiește Clinica de Stomatologie SANADOR, precum și Departamentul de Pediatrie SANADOR Baby, cu intrare separată de cea a pacienților adulți, recepție proprie, cabinete de pediatrie moderne și sală de recoltare a analizelor medicale, adaptată special pentru copii. În Clinica de Stomatologie SANADOR, pacienții pot beneficia de tratamente stomatologice avansate, proceduri profilactice, dar și de estetică dentară, realizate cu tehnologii de ultimă generație, de medici cu multă experiență în domeniu.

Clinica SANADOR Victoriei Corp B găzduiește și Centrul SANADOR de vaccinare împotriva COVID-19.

Departamentul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Clinicii SANADOR Victoriei este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru RMN, CT, radiologie digitală, mamografie digitală 3D (cu tomosinteză), osteodensitometrie, radiologie dentară.

Clinica SANADOR Victoriei acoperă o gamă largă de servicii medicale:

  • Consultații pentru toate specialitățile medicale;
  • Explorări funcționale (EKG, EEG, holter EKG, audiometrie, spirometrie etc.);
  • Medicina muncii;
  • Stomatologie și radiologie dentară;
  • Analize de laborator și vaccinări.

Investigații anatomopatologice avansate și o gamă largă de investigații

Clinica SANADOR Buzești, situată în imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, pe Str. Buzești nr. 74, dispune de 33 de cabinete medicale, pe 8 etaje, fiecare etaj având recepție proprie pentru primirea pacienților. Departamentul de Pediatrie din cadrul clinicii are un etaj dedicat, organizat special pentru a asigura confortul micuților pacienți.

În Clinica SANADOR Buzești, pacienții pot beneficia de consultații pentru o gamă largă de specialități medicale și chirurgicale, de explorări funcționale, medicina muncii, dar și de recoltări pentru analize medicale complete.

Laboratorul de Anatomie Patologică SANADOR funcționează în cadrul Clinicii SANADOR Buzești și asigurănalize specifice avansate, de tip citologie, imunohistochimie și histopatologie. Laboratorul de Anatomie Patologică este dotat cu tehnologii performante de la cei mai importanți producători din domeniu: Leica, Sakura, Hologic ThinPrep etc.

Servicii medicale de elită aproape de tine

Clinica SANADOR Decebal, situată pe Bulevardul Decebal nr. 1 (Piața Alba Iulia) asigură o varietate largă de servicii medicale: consultații pentru un număr mare de specialități medicale și chirurgicale, explorări funcționale, recoltări pentru analize de laborator, medicina muncii.

Clinica SANADOR Băneasa este situată în zona de nord a Capitalei, în incinta Băneasa Business & Technology Park – Șos. București-Ploiești nr. 42-44. În cadrul Clinicii SANADOR Băneasa, pacienții beneficiază de servicii medicale de înaltă calitate: consultații, explorări funcționale, medicina muncii, recoltări pentru analize medicale de laborator.

Clinica SANADOR Militari este situată pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 101 și asigură accesul pacienților la consultații în diverse specialități medicale, explorări funcționale și analize de laborator.

O parte importantă din serviciile medicale oferite de clinicile SANADOR pot fi accesate și în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, fără plăți suplimentare. Află multe prin apel la 021.9699, Call Center disponibil nonstop.

Redactia

Articole recente

Pacienții vaccinați împotriva Covid-19 care s-au infectat cu varianta omicron nu au complicații

Un medic sud-african care tratează pacienții testați pozitiv pentru varianta omicron a declarat că persoanele vaccinate împotriva Covid-19 nu par…

4 decembrie 2021 15:00

Mecanismul acțiunii genei Roquin asupra activității celulelor imune, descoperit de imunologi

O echipă de imunologi de la Universitatea Ludwig Maximilians din Munchen a descoperit cum mutațiile genei Roquin-1 declanșează autoimunitatea - deficitul unui…

4 decembrie 2021 12:19

Două gene care protejează cancerul ovarian de răspunsul imun, descoperite de cercetători

Imunoterapiile în combinație cu chimioterapia au demonstrat beneficii clinice surprinzătoare în tratamentul multor tipuri de cancer. Cu toate acestea, unele…

4 decembrie 2021 10:02

Articol susținut de Sanador -
Oncologia intervențională, un domeniu inovator în tratamentul tumorilor maligne

Tratamentul patologiei oncologice a suferit modificări radicale în ultimii ani, cu beneficii evidente în privința prelungirii și îmbunătățirii calității vieții…

3 decembrie 2021 18:12

Testarea pentru Covid-19 ar putea fi realizată și în cabinetele medicilor de familie

Testarea pentru Covid-19 ar putea fi realizată și în cabinetele medicilor de familie, în cadrul unui pachet pentru pacienţii suspecţi, alături…

3 decembrie 2021 18:04

OMS consideră că este prea devreme pentru a stabili dacă vaccinurile actuale sunt sau nu eficace împotriva variantei omicron

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) consideră că este prea devreme pentru a stabili dacă vaccinurile actuale sunt eficace împotriva variantei…

3 decembrie 2021 17:14

UNOPA: Accesul la tratament al pacienților cu HIV a fost întrerupt de multe ori în acest an din cauza bugetului insuficient, iar testarea a scăzut la mai puțin de 50%

Accesul la tratament al pacienților cu HIV a fost întrerupt în acest an de mai multe ori din vina autorităților…

3 decembrie 2021 16:25

Covid-19 în România: cea mai mică rată a testelor pozitive din ultimele 3 luni

România a înregistat în ultima zi cea mai mică rată a testelor pozitive din ultimele 3 luni, pe fondul continuării…

3 decembrie 2021 15:18

[VIDEO] Argumente pro vaccinare COVID pentru pacienții cu scleroză multiplă, susținute de un renumit neurolog român în Belgia

În Belgia aproximativ 10.000 de persoane suferă de scleroză multiplă. Dacă am extrapola incidența bolii de 1 la 1000 de…

3 decembrie 2021 13:45

Primele date din Africa de Sud sugerează că varianta omicron crește de 3 ori riscul de reinfectare la persoanele care au avut Covid-19

Varianta omicron a virusului SARS-CoV-2 crește de trei ori riscul de reinfectare la persoanele care au avut Covid-19, sugerează primele…

3 decembrie 2021 11:33