Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat o creştere a veniturilor cu + 58% în 2021 faţă de 2020

Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica a înregistrat o creştere a veniturilor cu + 58% în 2021 faţă de 2020

Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica – Centru de excelenţă medicală dedicat în totalitate pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare – a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 58%, comparativ cu anul 2020 şi o rată a veniturilor din servicii chirurgicale cu +24%. De asemenea, şi numărul procedurilor, implicit a veniturilor din cardiologie intervenţională a crescut cu 71%, ajungând la peste 700 de intervenţii.

La cinci ani de la inaugurarea primului spital privat dedicat în exclusivitate pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare, Preşedintele CA , Dna. Cecilia Covrig continuă planurile de dezvoltare ale acestuia prin crearea unui departament de microchirurgie şi extinderea compartimentului ATI dedicat.

Datorită investiţiilor în personal medical (+15% personal faţă de 2020), în echipamentul medical (10% din cifra de afaceri pe 2020), şi mai ales a măsurilor luate pentru limitarea şi răspândirea cu SARS COV-2, Spitalul Angiomedica a reuşit să ofere asistenţă medicală specializată unui număr mare de pacienţi, peste 27.000 în 5 ani.

”De la lansarea spitalului, de departe cea mai mare provocare a reprezentat-o lupta cu noul virus, atât din punct de vedere al vieţii pacientului, cât şi a sustenabilităţii centrului. Ne adresăm pacienţilor cu boli cardiovasculare – cauza nr.1 de deces în România, iar riscul prezentat de aceste afecţiuni este la fel de mare cu cel al infecţiei cu COVID-19. Astfel că, în pofida restricţiilor, pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare au continuat să apeleze la serviciile noastre specializate, salvându-şi de multe ori viaţa. De asemenea, faptul că am obţinut acreditarea ANMCS de nivel II cu recomandări – cel mai înalt grad acordat în prezent în România, confirmă încă o dată că suntem un spital premium în managementul calităţii serviciilor medicale. a declarat Cecilia Covrig, Preşedintele CA al Spitalul de Boli Cardiovasculare- Angiomedica.

Cele mai accesate servicii medicale la Angiomedica au fost şi anul trecut intervenţiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablaţia , electrofiziologia şi chirurgia vasculară.

Din dorinţa de a oferi cât mai multe facilităţi financiare pacienţilor săi, Spitalul Angiomedica a încheiat un parteneriat cu Casa Naţională de Asigurări a Marii Britanii (NHS). Astfel că, în premieră naţională pentru spaţiul medical privat, pacienţii rezidenţi în Marea Britanie (GB) şi care sunt asiguraţi ai NHS, pot beneficia de decontare a serviciilor medicale în cadrul spitalului Angiomedica.

Despre Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica

Înfiinţat în 2017, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica este primul centru privat de diagnostic care oferă examinare, tratament minim-invaziv şi monitorizare pacienţilor cu afecţiuni cardiovasculare atât din Bucureşti, cât şi din ţară şi străinătate. Acesta este o instituţie medicală specializată în cardiologia clinică, tehnici hibride, proceduri endovasculare, chirurgie minim-invazivă cardiovasculară, aritmologie şi electrofiziologie. Serviciile medicale sunt în regim ambulatoriu, de spitalizare de zi şi continuă (min. 24 ore) în saloane cu grad ridicat de confort şi igienă.

viewscnt